کد خبر: ۱۱۵۵
۱۴۰۱/۰۶/۲۷ ۱۲:۲۴:۲۴

سالادهای رنگین کمانی در شیشه

به تازگی سالادهای شیشه‌ای طرف دارهای خاص خودش را پیدا کرده و پا به عرصه جدیدی گذاشته‌اند. سالادهای رنگی با طعم بی‌نظیر که نه تنها زیبا به نظر می‌رسند، بلکه خوشمزه هم هستند.

‌ستی مولایی؛ این سالاها می‌توانند در ظرف‌های مختلف شیشه‌ای مانند لیوان‌های بلند، شیشه‌های دردار یا حتی شیشه‌های مربا آماده شده و برای مهمانی‌ها در تعداد بالا سرو شوند. آیا سالادها می‌توانند جذاب‌تر از این باشند؟ این دستور غذا بدون پخت بوده و می‌تواند در کنار غذا یا در فینگر‌فودها در مهمانی‌ها سرو شوند.

مواد لازم برای 4 نفر

3 فنجان اسفناج، خرد شده

1 فنجان ذرت تازه

1 فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده

1 فنجان گوجه فرنگی، خرد شده

2 عدد کنسرو ماهی تن، آبکش شده

½ فنجان پیاز بنفش، خرد شده

1 آووکادو، ورقه شده

1 تخم مرغ آب پز، خرد شده

¼ فنجان روغن زیتون

¼ فنجان آب لیمو

1 قاشق غذاخوری شکر

1 حبه سیر، خرد شده

1 یک قاشق چایخوری نمک و فلفل تازه آسیاب شده

**

1 در چهار لیوان کوتاه ¾  فنجان اسفناج خرد شده و سپس ¼  فنجان ذرت را بریزید.

2 فلفل دلمه ای قرمز و گوجه فرنگی خرد شده را با هم مخلوط کنید. در هر فنجان روی لایه ذرت بریزید.

3 ماهی تن و پیاز را با هم مخلوط کنید. در هر فنجان روی لایه گوجه فرنگی بریزید.

4 برش های آووکادو و تخم مرغ آب پز خرد شده را روی آن قرار دهید.

5 روغن، آب لیمو، شکر، نمک، سیر و فلفل تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. روی هر لیوان بپاشید.

نکته: این لایه‌های رنگارنگ با الهام از سالاد نیکوز در یک لیوان سرو می‌شوند و یک غذای فوق‌العاده تازه و بدون پخت است.

منبع:

https://www.tablespoon.com/recipes/rainbow-salad-in-a-glass/a0618d89-dfd2-4e1f-9739-90dda34fb253

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی