سالادهای رنگین کمانی در شیشه

‌ستی مولایی؛ این سالاها می‌توانند در ظرف‌های مختلف شیشه‌ای مانند لیوان‌های بلند، شیشه‌های دردار یا حتی شیشه‌های مربا آماده شده و برای مهمانی‌ها در تعداد بالا سرو شوند. آیا سالادها می‌توانند جذاب‌تر از این باشند؟ این دستور غذا بدون پخت بوده و می‌تواند در کنار غذا یا در فینگر‌فودها در مهمانی‌ها سرو شوند.

مواد لازم برای 4 نفر

3 فنجان اسفناج، خرد شده

1 فنجان ذرت تازه

1 فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده

1 فنجان گوجه فرنگی، خرد شده

2 عدد کنسرو ماهی تن، آبکش شده

½ فنجان پیاز بنفش، خرد شده

1 آووکادو، ورقه شده

1 تخم مرغ آب پز، خرد شده

¼ فنجان روغن زیتون

¼ فنجان آب لیمو

1 قاشق غذاخوری شکر

1 حبه سیر، خرد شده

1 یک قاشق چایخوری نمک و فلفل تازه آسیاب شده

**

1 در چهار لیوان کوتاه ¾  فنجان اسفناج خرد شده و سپس ¼  فنجان ذرت را بریزید.

2 فلفل دلمه ای قرمز و گوجه فرنگی خرد شده را با هم مخلوط کنید. در هر فنجان روی لایه ذرت بریزید.

3 ماهی تن و پیاز را با هم مخلوط کنید. در هر فنجان روی لایه گوجه فرنگی بریزید.

4 برش های آووکادو و تخم مرغ آب پز خرد شده را روی آن قرار دهید.

5 روغن، آب لیمو، شکر، نمک، سیر و فلفل تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. روی هر لیوان بپاشید.

نکته: این لایه‌های رنگارنگ با الهام از سالاد نیکوز در یک لیوان سرو می‌شوند و یک غذای فوق‌العاده تازه و بدون پخت است.

منبع:

https://www.tablespoon.com/recipes/rainbow-salad-in-a-glass/a0618d89-dfd2-4e1f-9739-90dda34fb253