کد خبر: ۵۸۹۵
۱۴۰۱/۰۹/۰۸ ۱۶:۰۰:۰۰

8 نکته درباره یک “یتیمچه” کبابی

“یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که بر خلاف دستور تهیه راحتش طعم خوشمزه ای را دارد.

مواد لازم یتیمچه کبابی

بادمجان :2 عدد

کدو: 2 عدد

سیر: دو حبه

پیازچه: یک دسته

گشنیز: خرد شده کمی

رب گوجه فرنگی: 1 ق سوپخوری

سیب زمینی : یک عدد درشت

روغن زیتون

پخت-یتیمچه

طرز تهیه یتیمچه کبابی

ابتدا سیب زمینی را آب پز کنید و پوست آن را بکنید. سپس بادمجان و کدو را با پوست کباب کنید و بعد خرد کنید.سیر را له کنید و به همراه سیب زمینی خردشده ، بادمجان و کدو ی کباب شده و کمی روغن زیتون  روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورند.

بعد به آن  رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

مواد تفت داده شده را با یک لیوان آب بپزید تا نرمتر شوند.کمی بعد به آن گشنیز و پیازچه خرد شده هم اضافه کنید و برای مزه دار کردن شان کمی نمک و فلفل هم بزنید . بعد از روی حرارت بردارید.و این خوراک رژیمی را با ماست سرو کنید.

نکاتی برای هرچه خوش طعم تر کردن یتیمچه :

برای تهیه این غذا باید از تلخ نبودن بادمجان مطمئن باشید و هرگز از بادمجان هایی که لکه های سبز دارند استفاده نکنید.همچنین بادمجان ها نباید پر دانه باشند. 

یکی از راههایی که میتوانید مطمئن شوید بادمجان ها تلخ نیستند این است که تکه ای از بادمجان خام را بجوید و در صورت تلخ نبودن آن می توانید در غذا استفاده کنید.

برای اینکه کره نسوزد، بهتر است ابتدا پیاز و گوجه فرنگی را در تابه بریزید و بعد از اینکه گرم شدن، کره را به آنها اضافه کنید.و یا کره را با مقداری روغن مایع مخلوط کنید.

سیر یکی از غذاهایی است که برای بیماری فشار خون مناسب است و به همین دلیل توصیه میشود در این غذا از آن استفاده کنید و مصرف نمک را به حداقل برسانید.

مصرف 2 قاشق غذا خوری آبلیمو تازه در مرحله آخر برای خوشمزه شدن یتیمچه مناسب است.

اضافه کردن مقداری دارچین طعم و عطر بی نظیری به غذای شما میدهد.

فلفل دلمه ای های رنگی باعث خوش رنگ تر شدن و خوشمزه تر شدن یتیمچه میشوند.

استفاده از نعناع داغ، سیر داغ و کشک برای تزیین یتیمچه مناسب است.

yatimche

نکات تکمیلی در مورد یتیمچه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .

یتیمچه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب است .

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی