سوپ کاری کدوحلوایی
ستی مولایی؛ رسپی این سوپ کدو وگان شامل کاری، نارگیل و بادام زمینی است. همچنین این غذا بسیار راحت و سریع بدون گلوتن و لبنیات است که در مدت زمان 30 دقیقه آماده میشود.
مواد لازم
کدوحلوایی کوچک: 1عدد
سیر: 2 حبه
پیاز: 1 عدد
هویج: 2 عدد
سیبزمینی بزرگ: 1 عدد
فلفل دلمهای زرد و قرمز: 1 عدد
کرفس: 1 شاخه
کره: 150 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و کاری: از هرکدام یک قاشق سوپخوری
آب مرغ: 3 لیوان
خامه برای تزیین: به میزان لازم
نارگیل و بادام زمینی: برای تزیین
جعفری تازه خرد شده: برای تزیین
1 ابتدا کدو حلوایی ها را پخته و آن را پوره کنید. سپس کدوحلوایی را با سیر، هویج، سیبزمینی، فلفل، کرفس و پیاز در داخل کره آبشده با ادویه کاری، نمک و فلفل تفت دهید.
2 پس از سرخ شدن، آنها را داخل آب مرغ ریخته و اجازه دهید حدود یک ربع ساعت بپزد.
3 درنهایت میتوانید از مقداری خامه، جعفری تازه خرد شده، نارگیل و بادام زمینی برای تزیین سوپ استفاده کنید.
نکته: میزان کالری کدوحلوایی در این غذا حدود 40 واحد است.
منبع:
Pumpkin Curry Soup - Well Plated by Erin
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی