کد خبر: ۱۲۰۷
۱۴۰۱/۰۶/۲۷ ۱۷:۰۰:۰۰

سوپ کاری کدوحلوایی

کدوهای رنگی در میوه فروشی‌ها خبر از آمدن پاییز می‌دهند. پاییزی که به خاطر سرد شدن هوا و آمدن مریضی‌ها همیشه با سوپ و آش‌های خوشمزه همراه است. کدو حلوایی هم از آن دسته از سوپ‌های مقوی است که در پاییز طرف دارهای خاص خودش را دارد. این سوپ بی‌نظیر نه تنها در خانه بلکه در منوی رستوران‌های لوکس هم به چشم می‌خورد.

ستی مولایی؛ رسپی این سوپ کدو وگان شامل کاری، نارگیل و بادام زمینی است. همچنین این غذا بسیار راحت و سریع بدون گلوتن و لبنیات است که در مدت زمان 30 دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم

کدوحلوایی کوچک:  1عدد

سیر: 2 حبه

پیاز:  1 عدد

هویج:  2 عدد

سیب‌زمینی بزرگ:  1 عدد

فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز:   1 عدد

کرفس:  1 شاخه

کره:  150 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و کاری: از هرکدام یک قاشق سوپ‌خوری

آب مرغ:  3 لیوان

خامه برای تزیین: به میزان لازم

نارگیل و بادام زمینی: برای تزیین

جعفری تازه خرد شده:  برای تزیین

1 ابتدا کدو حلوایی ها را پخته و آن را پوره کنید. سپس کدوحلوایی را با سیر، هویج، سیب‌زمینی، فلفل، کرفس و پیاز در داخل کره آب‌شده با ادویه کاری، نمک و فلفل تفت دهید.

2 پس از سرخ شدن، آن‌ها را داخل آب مرغ ریخته و اجازه دهید حدود یک ربع ساعت بپزد.

3 درنهایت می‌‌توانید از مقداری خامه، جعفری تازه خرد شده، نارگیل و بادام زمینی برای تزیین سوپ استفاده کنید.

نکته: میزان کالری کدوحلوایی در این غذا حدود 40 واحد است.

منبع:

Pumpkin Curry Soup - Well Plated by Erin

https://www.wellplated.com

 

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی