کد خبر: ۳۵۷۱
۱۴۰۱/۰۸/۰۹ ۰۹:۰۰:۰۰

سالاد خرمالو و انار / با رنگ‌های پاییزی جذاب

سالاد یکی از بهترین وعده¬های غذایی در روزهایی است که ما وقت زیادی برای پخت و پز نداریم.

ستی مولایی؛ سالاد فصل این بار به فصل پاییز رسیده است تا با میوه های رنگی پاییزی بتوانیم یک سالاد خوشمزه را درست کنیم. خرمالو و انار پایه این سالاد خوشمزه است.

مواد لازم:

خرمالو :  یک عدد

برگ اسفنجاج:   300 گرم

 انار:  یک عدد

نارنگی: 1 عدد

پنیر فتا:   200 گرم

سرکه بالزامیک، روغن زیتون:   به میزان لازم

مغز تخمه آفتابگردان یا گردو:    به میزان لازم

مرحله اول:

ابتدا برگ های اسفناج را به خوبی شسته و خرد کنید. (اسفناج 24 واحد کیلو کالری و حدود 4 درصد آهن در خودش دارد که استفاده از آن برای هر نفر مجاز است.)

مرحله دوم:

دانه­های انار، تکه‌­های خرمالو و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. یک عدد نارنگی را پوست کنده و سعی کنید گوشت نارنگی را از پوسته آن جدا کنید. و به مواد اضافه کنید. طعم لطیف و شیرین خرمالو در سالادهای سبز خوش طعم باعث خوشمزگی این سالاد می شوند.

مرحله سوم:

برای تزیین می‌توانید روی سالاد را مغز تخمه آفتابگردان یا گردو بریزید. برای چاشنی این سالاد هم می­توانید، از سرکه بالزامیک و روغن زیتون استفاده کنیم.

منبع:

https://www.yummly.com/dish/760441/gorgeous-persimmon-salads-for-fall

 

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی