کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

مواد لازم برای 4 تا 6نفر

1 کیلو میگوی خرد شده                

300 گرم قارچ خرد شده

 3 عدد پیازچه خرد شده

4 حبه سیر خرد شده

4 عدد لوبیا سبز خرد شده

5 ق س آرد سفید

4/3 1 پیمانه آب مرغ

3/2 پیمانه خامه

4/1 1 پیمانه ذرت پخته

به میزان لازم نمک و فلفل

 

مواد لازم برای کوفته

500 گرم گوشت مرغ چرخکرده

1 عدد تخم مرغ

2 ق س جعفری خردشده

1 تا 2 ق س پودر سوخاری

 1 ق چ پودر سیر

به میزان لازم  نمک و فلفل

روغن به میزان لازم

1 کیلو میگوی خرد شده                

300 گرم قارچ خرد شده

 3 عدد پیازچه خرد شده

4 حبه سیر خرد شده

4 عدد لوبیا سبز خرد شده

5 ق س آرد سفید

4/3 1 پیمانه آب مرغ

3/2 پیمانه خامه

4/1 1 پیمانه ذرت پخته

به میزان لازم نمک و فلفل

 

1. ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آن‌ها را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ‌شان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ ها را داخل آن تفت دهید. بعد از 4 دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید.

2. حال آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بی‌افزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس غلیظ شود.

3. حال لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

4. گوشت مرغ چرخ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخم مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود. حال مواد را شبیه توپ‌هایی اندازه نارنگی درآورید. مخلوط میگو را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، سپس کوفته‌ها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت 30-25 دقیقه داخل فر بگذارید. کاسرول شما آماده شود.