آش زمستانی متفاوت با طعم خاص

مواد لازم آش زمستانی

سبزی آش                   500گرم

اسفناج                    500گرم

کشک                    یک لیوان

 برنج                   یک چهارم لیوان

پیاز                    4 عدد متوسط

 عدس                 نصف لیوان

 نخود                  نصف لیوان

 لوبیا چیتی         نصف لیوان

 گندم                نصف لیوان

روغن سرخ کردنی        به میزان لازم

نعنا خشک                به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه    به مقدار کافی

دستور پخت آش زمستانی

ابتدا باید حبوبات را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید.بهتر است نخود و لوبیا را با هم خیس کنید و عدس را در ظرفی جداگانه ، چون زمان پخت این حبوبات با هم فرق دارند. در این حین چند بار هم آب حبوبات را عوض کنید.  گندم را هم جداگانه در ظرفی دیگر خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

آش زمشتانی

 برنج را هم بشویید و از چند ساعت  قبل خیس کنید.

نخود ، لوبیا و گندم را به همراه مقدار کافی آب در یک قابلمه مناسب بریزید تا کاملا پخته شوند و در وسطای پخت عدس و برنج را به آنها اضافه کنید تا همه مواد با هم پخته شوند.

 در حین پختن حبوبات سبزی ها را هم تمیز کنید و بشویید. بعد از خشک شدن سبزیجات آنها را خرد کنید. و داخل حبوبات پخته شده بریزید. پیازها را هم خلالی کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس نیمی از پیاز ها  را داخل آش بریزید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه داخل آش بریزید و بعد از اینکه یکی دوقل خورد آش را بچشید. در آخر کشک را هم بریزید و بعد از کمی هم زدن آن را از روی حرارت بردارید. نعناع را هم  در حدی که فقط یکی دو چرخ در روغن بخورد تفت دهید و آش را با نصف پیاز داغ مانده و نعنا و کشک تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش زمستانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه است .

آش زمستانی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است .