رول ژامبون و پنیر/ فینگرفودی شیک برای مهمانی‌ها

ستی مولایی؛ رول ژامبون و پنیر یکی از غذاهای معروف و بسیار لذیذ فرانسوی است که می‌توان آن را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به راحتی درست کرد و برای کسانی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارند، یک پیشنهاد عالی و فوق العاده است.

مواد لازم:

پنیر پیتزای ورقه‌ای: 1 بسته

ژامبون گوشت یا مرغ 300 گرم

نان خرد شده: به مقدارکافی

تخم مرغ: 1عدد

نمک و فلفل: به مقدارلازم

قارچ تازه خرد شده: 10 عدد بزرگ

روغن زیتون:  به میزان لازم

مرحله اول

تخم مرغ را داخل یک ظرف شکسته و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید، در ظرف دیگری نان خرد شده را بریزید

مرحله دوم

در این مرحله؛ کمی روغن زیتون داخل تابه ریخته و آن را کمی گرم کنید. سپس قارچ های خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله سوم

یک برش ژامبون بردارید. داخل آن، یک ورق پنیر و کمی قارچ پخته شده ریخته و بعد آن را رول کنید. برش‌های دیگر ژامبون را نیز به همین ترتیب رول کنید.

مرحله چهارم

حالا ژامبون‌های رول شده را ابتدا داخل تخم مرغ زده و بعد به خرده نان‌ها آغشته کنید. سپس رول‌های آماده شده را داخل تابه و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

برای سرو

برای سرو این فینگر فود می‌توانید هر رول را برش داده و بعد داخل ظرف قرار دهید. برای کنار این فینگر فود حتما سس درست کنید تا رول ها را داخل سس بزنند و نوش جان کنند.

منبع:

https://www.filipino-food-recipes.com/ham-and-cheese-roll.html