برای آنهای که به صبحانه خوردن اهمیت می‌دهند/ فریتاتای اسفناج و ژامبون

ستی مولایی؛ این فریتاتای آسان ژامبون و اسفناج می‌تواند یک انتخاب عالی و کم کربوهیدرات برای صبحانه شما باشد. این غذای خوشمزه با پنیر و در کمتر از 30 دقیقه درست می‌شود. فریتاتا مانند کیش یا املت است. همچنین؛ این غذا از پایه تخم مرغ و شیر تهیه می‌شوند. شما می‌توانید هر یک از مواد پرکننده مورد علاقه خود مانند ژامبون، بیکن، اسفناج، قارچ و غیره را اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و در قالب ریخته تا بپزد.

مواد لازم:

تخم مرغ: 6 عدد

شیرپرچرب: به میزان لازم

اسفناج: به میزان لازم

ژامبون خرد شده: یک کاسه

پنیر: پنیر چدار به میزان لازم

پیاز: 1 عدد کوچک

سیرتازه: 2 عدد برای طعم دار کردن

روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه فریتاتا

تخم مرغ ها را با شیر هم بزنید. سپس سیر و بیبی اسفناج را به یک تابه نچسب 10 اینچی اضافه کنید. تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود. در این مرحله؛ ژامبون و پنیر و شیر را اضافه کنید. سپس تخم مرغ‌ها بریزید تا کامل بپزد.

نکته:

  • شیر به سبک و پف دار شدن فریتاتا کمک می‌کند. لبنیات پرچرب بهترین است. در صورت تمایل می‌توانید شیر را با خامه ترش، ماست یا کرم فریش جایگزین کنید.
  • یک ماهیتابه چدنی 10 اینچی یک انتخاب عالی برای تهیه فریتاتا است.
  • فریتاتا افزودنی عالی برای هر وعده غذایی است. این غذا را با سیب زمینی سرخ شده برای صبحانه سرو کنید.

منبع:

https://www.spoonfulofflavor.com/ham-spinach-frittata/