سوپ کاری کدوحلوایی

ستی مولایی؛ رسپی این سوپ کدو وگان شامل کاری، نارگیل و بادام زمینی است. همچنین این غذا بسیار راحت و سریع بدون گلوتن و لبنیات است که در مدت زمان 30 دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم

کدوحلوایی کوچک:  1عدد

سیر: 2 حبه

پیاز:  1 عدد

هویج:  2 عدد

سیب‌زمینی بزرگ:  1 عدد

فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز:   1 عدد

کرفس:  1 شاخه

کره:  150 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و کاری: از هرکدام یک قاشق سوپ‌خوری

آب مرغ:  3 لیوان

خامه برای تزیین: به میزان لازم

نارگیل و بادام زمینی: برای تزیین

جعفری تازه خرد شده:  برای تزیین

1 ابتدا کدو حلوایی ها را پخته و آن را پوره کنید. سپس کدوحلوایی را با سیر، هویج، سیب‌زمینی، فلفل، کرفس و پیاز در داخل کره آب‌شده با ادویه کاری، نمک و فلفل تفت دهید.

2 پس از سرخ شدن، آن‌ها را داخل آب مرغ ریخته و اجازه دهید حدود یک ربع ساعت بپزد.

3 درنهایت می‌‌توانید از مقداری خامه، جعفری تازه خرد شده، نارگیل و بادام زمینی برای تزیین سوپ استفاده کنید.

نکته: میزان کالری کدوحلوایی در این غذا حدود 40 واحد است.

منبع:

Pumpkin Curry Soup - Well Plated by Erin

https://www.wellplated.com