ستی مولایی؛ بافت بیرون پاپ کورن مرغ کاملا کریسپی و بافت داخل آن بسیار نرم است. این پاپکورن مرغ میتواند ابتدا پخته و سپس سرخ شود. سس قرمز یا مایونز را کنار این غذای ساده حتما سرو کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ: 100 گرم
پودر سوخاری، پودر سیر، پودر پاپریکا، سبزی معطر: به میزان لازم
آرد سفید: به میزان لازم
شیر پرچرب: نصف استکان
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پارمزان: 200 گرم
روغن: به میزان لازم
سینه یا فیله مرغ را در قطعات مربعی کوچک خرد کرده و با نمک و فلفل و دو حبه سیر لهشده، مزهدار کنید. سپس؛ داخل ظرفی دیگر، یک استکان آرد سفید، پودر سوخاری و پنیر پارمزان را با پودر سیر و پودر پاپریکا و سبزی معطر مخلوط کنید. سپس مرغها در آرد غلتانده و بعد خارج کرده و آرد اضافی آنها را با تکاندن، از مرغها جدا کنید.
سپس نصف استکان شیر پرچرب را به همراه یک عدد تخم مرغ مخلوط کرده و روی قطعات مرغ ریخته و روغن را روی آنها اسپری کنید. مواد آماده شده را به مدت 25دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا آماده شود.