اسموتی چای لاته/ یک اسموتی مخصوص فصل پاییز
چای لاته طعمی شیرین و کمی تند دارد. این چای ریشه هندی داشته و هل و دارچین ادویههای اصلی آن هستند. این چای بر پایه ادویههای مختلف است که مانند لاته با شیر گرم دم میشود. در این رسپی می خواهیم سراغ اسموتی این چای دلپذیر برویم.

ستی مولایی؛ این اسموتی خیلی شبیه به چای ماسالا است ولی مواد اولیه و روش آماده کردن آن کمی با اسموتی ماسالا متفاوت است. این دستور اسموتی برای 2 نفر بوده و زمان آماده سازی آن تقریبا 10 دقیقه است.
جو دوسر نیمه آماده: 2/1 پیمانه
چای کیسهای سیاه: 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین: 4/1 قاشق چایخوری
جوز هندی: 4/1 قاشق چایخوری
ماست پرچرب: 2/1 پیمانه
موز خرد شده: 1 عدد
شیر کمچرب: 1 پیمانه
عسل: 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول
جوی دو سر و چای را داخل غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا پودر شوند. جو و چای را همچنین میتوانید آسیاب کنید.
مرحله دوم
ماست و نیمی از شیر را همراه با پودر جو و چای داخل مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله عسل، موز خرد شده، بقیه شیر، پودر دارچین و جوز هندی را هم اضافه کنید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا اسموتی یکدستی حاصل شود.
برای سرو
اسموتی را داخل 2 لیوان ریخته و با خامه تزیین کرده و سرو کنید.
منبع:
https://sticksscratchkitchen.com/chai-tea-latte-smoothie/